Totaalassortiment in groenten en fruit

Sous Fresh ondersteunt u om uw klanten op hun wenken te bedienen en hun verwachtingen ten aanzien van assortiment groenten en fruit zelfs te overtreffen. Waar professionele koks morgen om vragen, leveren wij vandaag al bij u af.

Op het gebied van groenten en fruit is Sous Fresh dé servicepartner en leverancier van groothandels, foodservicebedrijven en gastronomische toeleveranciers. Het jaarrond bieden we u een assortiment versproducten van constante kwaliteit. Dankzij directe inkoop wereldwijd, houden we maximale grip op de kwaliteit, prijs en continuïteit.

Voor u betekent dat: betrouwbare levering in exact de hoeveelheid die u wenst, van samengestelde pallets tot grote volumes, van specialties tot routineproducten.

 

Sous Fresh is de rechterhand van de professionele kok op het gebied van groenten en fruit.

 

Ons assortiment bestaat uit:

Zoekt een van uw klanten een bijzonder versproduct dat niet standaard tot ons assortiment behoort? Dan schakelen we over op de Stad & Land Service. We zoeken net zo lang, zodat u het kunt aanbieden aan uw klant. Sous Fresh levert. Altijd.

Wilt u meer weten over Sous Fresh en wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via +31 (0)77 323 02 30 of info@sousfresh.com, dan maken we snel een afspraak.